SÖNDAG ▲

2012-12-30 @ 20:17:13 / Kreativitet
 
Tjaaaaa. Nyduschad och glad sitter jag här och planerar inför morgondagen! Hade tänkt att jag skulle baka lite idag med men kan inte komma på vad som kan passa in till nyårs bak. För övrigt har vi haft lite besök från mormor och morfar idag, annars så har jag väl tagit de lugnt och denna söndagen har varit precis som en sönda ska va. Lugn. Ha en fortsatt go kväll, nu slår jag på en film.
 
Nikolina
 

Manu ▲

2012-12-30 @ 02:36:02 /
 
Lilla Mopsen Manu på bilderna. Så otroligt söt och sprallig liten valp på 8 månader.
Japp håller just nu hus hos några vänner toill familjen och har väl mest tagit de lugnt, gosat med sötnosen där uppe och kollat på Rocky filmerna, otroligt mäktiga filmer som man aldrig tröttnar på. Men snart är de nog dags att börja dra sig hemmåt, är så jäkla seg och har massor att göra imån så ska försöka att få lite sömn inatt. Sen så är de ju bara en dag kvar av 2012 och jag är (som många andra) sjukligt taggad inför nästa år!!
 
Nikolina

Nyårs design

2012-12-29 @ 21:49:50 / Bloggdesigns
 
Nikolina

New beginning

2012-12-29 @ 18:54:54 / Sådant jag inspireras av
 
Här hemma städas de för fullt och förbereds inför nyårs festen som kommer äga rum hemma hos oss i år igen. Så har jag även äntligen fått tag på en kamera laddare och har nu provat objektivet som hängde med mig hem för någon vecka sedan. Gö bra iallefall uber fina kontraster och bildupplösning så är sjukligt nöjd med mitt 50mm. Tänkte hoppa in i duschen nu och sedan exprimentera lite mer med objektivet och kolla hur de funkar med blixt.
Håller även på att trixa lite med bloggdesignen så den uppdateras inom en kort framtid. 
 
Nikolina
 

Julfirande

2012-12-25 @ 11:43:00 / Självporträtt
Två bilder från gårdagen. Juloutfiten bestod utav en vit tyll kjol, en instoppad t-shirt med transparent rygg, mitt tre kors halsband som jag fick igår och ett par enkla svarta pumps. 
 
Hellu. Under julafton så var vi hos mormor och de blev väl som alla andra år, vi umgicks med familjen, åt massa julmat och delade ut julklappar. Några av julklapparna jag fick var kläder, ett lösögonfrans kit, present kort, pengar, manikyr sett, underkläder, strumpor och massor med smycken.  Så fick en hel del fina saker och idag vaknade jag vid 8 tiden och åkte till mediamsarkt och köpte ett nytt objektiv till kameran!! Sen var jag på gudstjänst. Tänkt iallefall börja göra mig iordning nu så åker vi ut till lessebo för att träffa farmor och farfar. 
 
Nikolina

GOD JUL

2012-12-24 @ 10:25:00 / Högtider och annat kul
 
God jul alla fina dagen kommer spenderas med min underbara släkt och kommer en himla massa bilder på vad jag fått och från dagen senare!
 
Nikolina

Shit happens..

2012-12-23 @ 23:24:00 / Kreativitet
 
Tjosan ja nu längtar man som in i på julen!! Har nyss haft uppesittarkväll, vann dock inget iår med jaja man får väl ta det som de kommer. Känner att jag inte hunnit med denna julen riktigt har liksom ingen julkänsla i mig men ja de är väl så här vissa år. Ska iallefall bli mysigt att umgås med släkten imorgon så nu med tanke på att jag är rätt sjuk ska jag ta en kopp te och försöka sova. God natt med er.
 
Nikolina

▲ Bedroom

2012-12-16 @ 20:25:00 / Inredning
 
Nu är renoveringen klar och min nya byrå är på plats blev skit fint faktist och nu är rummet mycket mysigare än innan. Älskar att rummet nu består av min gigantiska säng massa ljus och massa inrednings detalijer som jag kan visa lite närmare en annan dag och de bästa av allt massa jäkla spår av min personlighet. Nu ska jag se 10 things I hate about you, as go film så go natt och vi höres imorgon.
 
Nikolina
  

Snowman ▲

2012-12-16 @ 13:34:00 / Djur & Natur
 
Årets första snögubbe check. Fick ett sånt ryck på morgonen nu när de va perfekt kram snö att bygga en snögubbe!! så där över har ni resultatet rätt jäkla nöjd endå om jag får säga de själv. Ja idag vaknade jag väl runt tio tiden öppnade data locket, såg julkalendern och åt frulle. Igår va jag på födelsedags fest och blev rätt sent så hann inte blogga men kan ju berätta att de va as kul. Fick även tag i en ny skitsnygg byrå igår så ska hämta den idag efter tre och sen försöka hitta en plats för den i rummet, men de kommer nog sluta med att någon utav mina nuvarande möbler försvinner, vet bara inte om de ska bli fotöljen eller bordet. Jaja de löser jag senare hej så länge. 
 
Nikolina

Mobilbilder -

2012-12-14 @ 17:04:00 / Porträtt
 
Tjosan ja på håltimmen drog jag och mina brudar ut för lite sjärtlapps åkning, sjukt kul!!! Skönt med helg nu med sen är det bara en vecka kvar till jullovet!! Tänkte iallefall sätta på filmen "Because I said so" Stört skön film om en mor och hennes tre döttrar, lite senare ikväll ska jag påbörja julklapps inslagningen nu när jag äntligen ha börjat köpa julklappar.
 
Nikolina

Lucia 2012

2012-12-13 @ 21:29:32 / Porträtt
Två mobil bilder som jag snodde från Olivia, kommer mer bilder som togs med ollis systemis i helgen så håll utkik 
 
Jo men tjena 13 december idag och de innebar lucia!!! Så ja min lilla klass har gott runt lite överallt här i växjö med de började i skolan sen kommunen sen skatteverket och sen dockan. Har varit jätte kuligt men har ingen röst kvar nu (vilket kanske kan vara lite skönt för mina vänners stackars öron som nu kan vila lite). Ja årets lucia var den sjukt grymma och min närmaste vän Olivia som var så vacker och duktig så att de bildades tårar i ögonen (nu blev de lite känslomässigt). Haha ne men jätte duktig var hon som även klarade solo sången. Nu tänkte jag iallefall sova efter och ha sprungit runt genom staden hela dagen med lucia linnet fladdrade kring benen. Nighty night sleep tight.
 
Nikolina
 

▲ Hund

2012-12-12 @ 20:48:00 / Djur & Natur
 
jaaa tjabba bloggiz! ville bara uppa och meddela att hela dagen imån är de lucia som gäller och ska försöka att ta mig genom solosången, uh.. jobbigt. sicka problem man har. Idag va de ellen grupp med så va där efter skolan och snackade och tryckte i mig fika. Nytt Criminal minds avsnitt idag med!!! Gött så ska gör en kopp te, ta fram lite pepparkakor och krypa ner under täcket och titta va de är för sjuk psykopatisk serie mördare som teamet funnit denna gång. Spännande. 
 
Nikolina

▲ Aj love it

2012-12-11 @ 18:52:00 / Högtider och annat kul
Martching for life konserten som jag deltog i för någon månad sedan. 
 
TJA! jag är löjligt pepp. Det är snart jullov och jag längtar som ett litet barn, eller ah ni fattar. Hur som helst spenderas nog lovet med min underbara familj OCH!!! mina asgoa friendos. Har även en liten jävla sak att fixa nämligen ett par vinter skor! Hittar fan ingenstans och fryser as mycket med mina converse som inte är till mycket hjälp direkt. Aja pappa stack till Norge idag med och mamma är i Stockholm så blir själv med bröderna, aja har min data & kameran så de fixar väl sig. Nu ska jag käka lite skräp mat och sen träna. Jag vet jäkligt bra kombination. 
 
Nikolina
 
 

Andra advent

2012-12-09 @ 19:55:00 / Djur & Natur
 
Heej ja vaknade rätt sent idag och har legat i sängen ända sen dess. Har inte orkat göra något speciellt förutom att bara slappa, men hade tänk att jag skulle sticka och träna lite så jag iallefall får något gjort idag. Den kommande veckan kommer nog att vara rätt hetsig med prov, redovisningar, konfirmation och massa annat. 
 
Nikolina

Saturday

2012-12-08 @ 17:00:00 / Sådant jag inspireras av
 
Dagen har än så länge varit rätt mysig med snöfall och solsken med klarblå himmel. Just nu har vi lite besök utav några vänner och pappa lagar mat så blir snart att äta. Hade tänkt att strax sticka och handla en jäkla massa godis så senare ikväll ska de bli lite egentid sätta på en film, ta ett bad och bara njuta av de underbara livet jag lever. 
 
Nikolina

Olivia Lindqvist Elovsson

2012-12-04 @ 19:44:00 /
Detta inlägg tillägnar jag till min närmaste vän Olivia. 
 
När man tänker på att du och jag föddes på samma jord, så är syskonkärlek ett patetiskt litet ord. Att beskriva dig är att slösa på energi, då kommer jag från denna dator aldrig att bli fri. Du betyder så mycket för mig, jag kommer aldrig släppa taget om dig. Du får mig att le, du får mig att skratta och även om du får mig att gråta så finns du alltid där. Jag hoppas du stannar kvar hos mig för jag klarar mig inte utan dig. 
 
Nikolina

Utanför mitt fönster▲

2012-12-04 @ 07:42:00 / Sådant jag inspireras av
 
Nu bär det av till skolan i detta frusna, vackra väder och hoppas de är kram snö idag med så de blir snöbollskrig.
 
Nikolina

Vinter design

2012-12-02 @ 13:48:00 / Bloggdesigns
 
Nikolina

Winter wonderland

2012-12-02 @ 11:49:17 / Djur & Natur
 
Detta är vad jag vaknade upp till när jag tittade ut genom mitt fönster. Så nu tänker jag göra de lite juligare och äta lite gröt, dricka advents té och titta på julkalendern. Se ya later.
 
Nikolina

Små kusinerna

2012-12-01 @ 19:33:00 / Fotograferingar
Lite bilder som togs under en fotografering på kusinerna i somras
 
Små kusinerna kom på besök när jag va hos mormor innan, lika söta som alltid. Nu håller jag iallefall på med julpyntet och är klar med städningen så de går undan. Så fort jag är klar med detta ska jag sätta på en kopp julte och lägga mig i sängen med datan och kolla på lite serier. 
 
Nikolina

Min lilla hund i den fallande snön

2012-12-01 @ 14:31:39 / Djur & Natur
Lite bilder på min lilla simpson som togs innan. 
 
Nikolina
 
 

1 December

2012-12-01 @ 14:24:00 / Djur & Natur
Va ute och tog en snabb bild på den fallande snön imorse
 
Ja nu är det första december och de är dags att öppna första luckan i julkalenderna. Min dag inleds med en massa snö utanför mitt fönster en kopp varm choklad och första avsnittet av Mysteriet på greveholm, grevens återkomst. Senare idag ska det bli lite städning och dags att sätta upp julpyntet så att imorgon är de bara att tända advents julstaken och ta de lugnt. 
 
Nikolina