Business look

2012-11-30 @ 18:48:54 / Mina klädval
Dagens: Långt tub linne - H&M, Svarta skinn shorts - Vila, Vinröda strumpbyxor och kavaj - Gina tricot.
 
Tjosan sitter och kollar på how I met your mother för till fället medans jag väntar på att maten ska bli klar. Dagen började som vanligt med att åka till skolan och efter att ha klarat av dagen så åkte jag hem och kollade igenom garderoben efter en klänning att ha nästa fredag då de blir nobell middag på skolan och så. Ja där har ni lite uppdate från mig så ha en go fredag.
 
Nikolina

LÖV ▲

2012-11-29 @ 17:37:52 /
Nu är de inte långt kvar, Första advent närmar sig och sen är det bara fyra veckor kvar. Även julkalendern börjar snart något som är lika självklart att se på som kalle anka på julafton. Detta året blir det iallefall Mysteriet på greveholm grevens återkomst. Bästa julkalender hitills är enligt mig trolltider som sändes 1979 och sen såklart mysteriet på greveholm som sändes 1996 så vi får se om fortsättningen på greveholm är lika bra som den förra var.
 
Nikolina

Bröderna

2012-11-28 @ 17:43:29 /
Bröderna
 
tjaabba. Ush jag hatar att vara hemma. det är blött, grått, trist och kallt längtar tills vi åker till ett varmare ställe,  behöver värme, nya gator, hav och liv. men what to do? Är gö för tillfället fast i lilla växjö med dagar som fylls upp med skolan och läxor. Men ibland kan de ju vara rätt mysigt som tillexempel just nu när jag ligger här i sängen, tecknar och tittar på masterchef. Japp hade tänk göra lite nudlesoop nu med. Chao.

Nikolina

Nov. 27. 2012

2012-11-27 @ 08:20:00 / Sådant jag inspireras av
 
Hej folket! Hos mig är allting som vanligt, dagen har en så länge bestott av plugget och läxor så ligger för tillfället i sängen och kollar igenom lite uppgifter inför morgondagen om första hjälpen. Men nu när jag varit så duktig och även pluggat matte så ska jag ta en liten pause, se på Gossip girl och äta en jäkla massa glass. Chao.
 
Nikolina

Födelsedags fest med Mexikanskt tema

2012-11-25 @ 15:09:00 / Födelsedagar
 
Gårdagen var askul. Nathalie som födelsedags barnet hette hade varit iväg på sin födelsedag i mexico så de blev mexikanskt tema med tacos, chili con carne, bra musik, pinata och jag hade helt enkelt skit kul. Idag vaknade jag iallefall vid 9 tiden för att fixa inför julskyltningen så jag var där från klockan tolv till två och vi  sålde väl kakor och sådant för ungefär 500 spänn, nu är det några andra från klassen där och jag ska dit ikväll igen med några andra. Olivia slaggar hos mig inatt medtanke på att julskyltningen håller på till kl tio så ja de blir väl mysigt nu ska jag fixa undan röran jag ställde till i köket igår. 
 
Nikolina

Så kan de gå i omklädningsrummet

2012-11-23 @ 18:28:43 /
Två bilder från omklädning rummet, en från en någorlunda tilltuffsad Nikolina och en på min fina klädhög. 
Hellu, körde på lite fancy idag så blev mina svarta byxor, svart linne, min as snygga kavaj, gröna kilklackarna, ringar o öronhängen i silver och en vinrött cherry läppstift. Har inte hunnit ta några bilder så använd fantasin;)
 
Har precis kommit hem från stan iallefall va och shoppade lite med Anxhela inför morgondagen. Hittade verkligen ingeting och efter tre timmar orkade jag inte mer så gick in på H&M o tog de första jag såg utan att prova och bara la fram pengarna. Så ja de blev en vinröd klänning med en stor svart rosset, sen köpte jag även nagelack och en ny silver näsring. Nu ska jag ta och på börja julbakningen inför söndagens julskyltning. Chao 
 
Nikolin

Arkitektur

2012-11-23 @ 10:06:19 / Kreativitet


Lite bilder från en skoluppgift. 
 
Sitter för tillfället i skolan medans jag väntar på att lektionen ska börja sen är de bara lunch och en sista lektion så vi slutar vid 2. Efter skolan drar jag ner med min gurlie på stan för lite shopping inför lördagen då de blir födelsedag fest, senare ikväll måste jag också påbörja lite julbak inför söndagen då klassen ska stå nere vid julskyltningen. Nu ska jag va lite social...
 
Nikolina

Right now

2012-11-22 @ 09:43:00 / Porträtt
 
Japp vi tar väl de lugnt här i skolan. Just nu har vi träslöjd och sen blir de No prov! Hoppas verkligen detta går bra, nu tror jag iallefall har någorlunda koll på grejorna. Mamma kommer hem ikväll med så de blir nog bio då annars blir det de imorgon. Nu ska jag återgå till mitt faner arbete chao.
 
Nikolina
 

Gamla saker som kommer tillbaka och du önskar du skulle kunna ändra

2012-11-21 @ 22:14:00 /
 
Hellu, under dagen så har jag för de mesta varit i skolan hängt med kompisar och sen blev de konfa när jag kom hem eller till mormor med tanke på att pappa är i norge nu så tog jag en dusch, tog fram en stor skål med glass och en jäkla massa choklad (ja ne vet vart detta är påväg). Sen satte jag på en deppig romantisk film och ja mig i sängen. Nu fortsätter jag med min lilla onsdags kväll, har iäntligen ett ton vis med grejor att göra till spanska redovisning, no prov, planeringar inför helgen och annan skit som ska vara klar imån men ibland måste man fan kunna släppa allt så tack och godnatt från mig.
 
Nikolina

Nov. 19. 2012

2012-11-19 @ 19:32:00 / Djur & Natur
 
Dagarna bara flyger förbi, knappt att jag hinner med längre. På senaste tiden känns det som att kameran bara legat på hyllan och skissblocket hoppat fram, va ju ett bra tag sedan de hände och nu när jag har så mycket inspiration till allt och ingeting va ju de bra. Har iallefall börjat rita människo kroppen väldigt mycket som, händer, armar, ben, detaljer sådana saker men även olika porträtt. Så nu sitter jag här och biter på pennan medans jag funderar lite hur min nästa tecknig ska gå till vill nämligen göra ett själv porträtt, har säkert provat tusentals gånger men aldrig någonsin lyckats. Tror nog detta beror på bilden man har av sig själv och bilden andra har av mig, känns som att jag ska försöka på ner två olika personer i en bild och själv har jag ingen aning om vem någon utav dessa personer är. Jag har alltid kännt att jag känner mig själv bäst men nu börjar jag tvivla. Hur som helst är detta något som saknas i min skiss portfolio så får väl ta och köra igång nu.
 
Nikolina

Happy ending

2012-11-17 @ 13:05:51 /
En favorit i repris.
 
Ligger just nu i sängen och lyssnar på lite musik i väntan på att Olivia ska komma hit som hon gör vid tre. Tror nog att vi kör på en slö dag så blir nog lite film massa godis och lite annat. Gårdagens kväll bestod av att ligga hemma och titta på Rambo 2 med 3 kilo godis och pappa så va riktigt mysigt. Nu ska jag ta och plocka undan lite annars kommer Olivia få CP rycket på mig när hon kommer... bye bye
 
Nikolina

Huseby marknad

2012-11-16 @ 08:06:44 / Städer/landskap
 
Hann inte blogga igår va riktigt trött så tuppade av så fort jag kom hem. Jag och olivia stack iallefall till huseby marknad och va rriktigt mysigt och kul så de slutade mad att jag gjorde av 300 spänn på julte, polkagrisar, kryddor, brända mandlar och lite sånt för att få till rätt julstämning. 
 
Nikolina

Ibland behöver man bara en pause från allt

2012-11-14 @ 19:59:40 / Fotograferingar
Brosans bil som tog mig hem från skolan idag... Ush de är nog lite förmycket wunderbaum när man går in i bilen och möts utav ett gas moln. 
 
Jo go kväll själv vaknade man nyss.. men kom hem vid halvfyra tiden och mådde inte speciallt bra så tog en alvedon och gick o la mig så pappa väckte mig nu och har jag precis ätit middag. Så tänkte göra lite grejor inför imogon och sen går jag och lägger mig igen!
 
Nikolina

Sometimes things are just awesome

2012-11-13 @ 18:47:10 / Porträtt
 
Sitter just nu och kollar lite på Switch at birth medans jag skissar lite. Efter skolan idag gick jag och Oliva ner på stan för en liten lunch med tanke på att skolmaten inte va den godaste, så då satt vi och snackade o planerade lite. Vi sticker nog till huseby marknad på torsdag också för lite julhandling. Så de ska bli gött, nu ska jag snart sticka förbi mormor också för att lämna lite saker. Så rätt okej dag faktist, hoppas de fortsätter såhär.
 
Nikolina

De nya mobilskalet -

2012-11-11 @ 11:04:00 /
 
Nikolina

Farsdag ♡

2012-11-11 @ 10:48:00 / Kreativitet
Några utav de enklaste småkakor som finns att göra. Lingongrottor.
 
200g Smör
1dl strösocker
5dl vetemjöl
Lingonsylt
 
Blanda smör, socker och mjöl i en bunke med hjälp utav händerna. Blanda runt tills degen har blivit lagom fast för att kunna formas. Sen finns de två allternativ, antingen kan du rulla en orm ja de kan inte förklaras på annat vis, sen tar du och skär ut lagon skivor eller så tar du degbit för degbit och formar själv. Efter de momentet och när du har lagt grottorna på en bakplåt med bakplåtspapper på så tar du tummen och trycker ett försiktigt hål i mitten av kakan och fyller med sylt. Sen sätter du inte dem i ugnen i 175° i 15 min.
 
Jo har inte varit hemma på någon vecka nu så blev att improvisera lite. Så bakade pappas favorit kaka, lingongrottor och sen lite knäckebröd med smör o ost på med en stor kopp kaffe. Ja de är väl tanken som räknas?;) Fick även lite snabbt besök utav cammila och lilla Kei nu på morgonen, såklart fick gulleplutten smaka en liten kaka hur kan man säga nej. Grattis på farsdag till världens mest underbara pappa helt enkelt älskar dig.
 
Nikolina

Lite charmiga ändå

2012-11-11 @ 09:03:00 / Porträtt
 
Lite söta bilder från gårdagen hade riktigt kul! Första är ju på lilla mig med ett babybell skal på näsan... På bilden ser man även lite utav mitt älskade nya mobilskal! Så himla snyggt, äntligen har jag något som reflekterar min personlighet;) Andra är på lilla manu som kom förbi en stund mest energi fyllda och sötaste lilla mops som finns så himla underbar. Tredje är på min älskade morfar och jag, en utav de mest betydelserika personerna i mitt liv  och den sista är helt enkelt en bild på hur kvällen avslutades liggandes i sängen medans jag och gulleplutten tittade på film. 
 
Fars dag är de idag med så de kommer väl något inlägg om det senare ska iallefall göra iordning lite frukost på sängen åt far min nu.
 
Nikolina

Nov. 10, 2012

2012-11-10 @ 18:06:56 / Fotograferingar
 
En liten höst favorit.
 
Sitter just nu i min uber sköna säng medans jag skissar lite. Pappa lagar mat så blir att äta snart. Senare ikväll drar vi iväg till några vänner för att umgås så får väl ta och hoppa in i dushen en snabbis och göra mig själv lite presentabel. Farsdag imorgon med glöm inte de!;)
 
Nikolina

Så sjukt snyggt

2012-11-10 @ 02:21:00 / Sådant jag inspireras av
 
Bild från Kenzas.se.
 
Ja hejsan blir att göra ett litet inlägg nu sådär på natten tänkte iallefall bara påpeka hur otroligt snyggt det är med ringar och speciellt det som verkar vara inne nu att ha en ring som man har längre upp på fingret som bilderna visar. Hade iallefall tänkt dra in mot stan imorgon och kika lite har kommit ut så himla mycket snygga saker och känns som att jag borde lämna nät butikerna och gå ut lite. Förhoppningsvis införskaffar jag mig några ringar också;)
 
Nikolina

Välkomnar helgen

2012-11-09 @ 16:27:00 / Djur & Natur
 
Äntligen fredag säger jag bara, så himla skönt. Teknik provet idag gick förvånats bra idag men det vet vi ju inte förens resultaten kommer men kändes åtminstone bra. Just nu ligger jag iallefall och är inne på min andra kaffe kopp medansmyser lite med min favorit och tittar på det nya avsnittet utav Vampire diares som kom ut idag. Så jäkla bra! Så hoppas ni får en lika bra start på helgen som jag.
 
Nikolina

En vecka in i november

2012-11-08 @ 17:20:00 / Porträtt

 

Grå himmel, kalla vindar och lätt dugg regn. Det är väl vad min dag bestått utav och lite skolan och underbara vänner på det. Nu närmar sig vintern mer och mer för var dag som går. Känner att jag inte riktigt hänger med, vill bara stanna upp tiden och komma ikapp lite.

 

Fars dag närmar sig även så ska fixa fram en present till pappsen. Sen vill jag även komma igång med julhandlingen! Ush de värsta att göra åtminstone enligt mig är att vänta till sista sekunden och bara stressa fram present efter present. Ne nu ska jag tänka på nuet och plugga lite inför teknik provet imorgon.

Nikolina


Some of us are strong enough to survive the fall

2012-11-07 @ 22:00:00 / Fotograferingar
 
Efter skolan idag drog jag ner till staden med Olivia och Anxhela blev en liten mysig fika på Espresso house med prat och goa vänner. Sedan så mötte jag upp Agnes och Ellinor och drog iväg till konfan som började vi halv fem. Konfan höll på ett tag och efter de så hade dom någon typ av filmkväll och hade inget bättre för mig vilket inte de andra brudarna heller hade så vi satt och kollade på men in black tre med massor utav godis o chips, kom sedan hem vid kl halv nio ungefär och nu ska jag kolla lite serier och krypa ner i sängen så god natt med er goingar. 
 
Nikolina

Fika med brosan

2012-11-05 @ 16:20:35 / Porträtt
 
Hej sitter just nu på Espresso house och fikar med min söta lillebror. Som jag hämtade från fritids när jag slutade så sen gick jag ner på stan med honom och köpte vantar och en mössa nu när de börjar bli kallt så är de något som behövs för lilebror som är ute och leker mycket. Så nu medans vi väntar på att storebror ska hämta oss tar vi en liten fika och snackar lite. Mysigt med lite kvalitets tid med bror min. 
 
Nikolina

Girls night

2012-11-03 @ 00:20:00 / Fotograferingar
 
Lite söta bilder på lilla sillen och mig. Just nu sitter vi iallefall och myser lite medans vi pratar och ska sätta på Criminal minds nu med så blir en go kväll med en go brud. 
 
Nikolina

Bilder från gårdagen

2012-11-02 @ 11:19:15 / Kreativitet
 
Helt underbart go kväll igår med underbara personen. De slutade med att typ hälften slaggade här. Blev väl ändå inte så mycket sömn och vid fyra inatt så blev alla hungriga så då va de bara att ställa sig och göra toast ;) och vid 7 tiden kunnde alla äntligen få lite sömn. Då menar jag verkligen lite för vid nio va alla uppe igen så ja nu sitter jag här med Silvia och alla andra har stuckit hem. Vi ska väl snart ta och äta frukost och sen ba ta de lugnt orkar inget annat för ikväll blir de mer partaj hos Silvia!
 
Nikolina