Fre. 29. Mars.

2013-03-29 @ 17:37:17 / Städer/landskap
 
Dagen började tidigt idag då vi åkte ut till Salsjöbaden, sedan åkte vi in till staden och jag fick massa bilder när vi gick runt vid kajen. Sjön va full med änder och Svanar och dessutom massor utav båtar, va dock väldigt kallt och blåsigt kan tänka mig att de nog är lite skönare att promenera runt här på sommaren i värmen. De senaste timmarna har jag iallefall bara tagit de lugnt och kollat serier. 
 
Nikolina

Tor. 28. Mars.

2013-03-28 @ 17:33:00 / Städer/landskap
 
Tjena folket. Kan väl dra dagen lite snabbt, Vaknade runt 8 tiden tog en snabb frukost bestående utav hallon och blåbär med mjölk sedan drog jag på mig lite kläder och sen drog vi ut till Salsjöbaden för lite studiebesök efter det frammåt ett tiden åkte vi in till Nacka forum och där blev de Thai buffé till lunch. Sedan drog vi till ännu ett studiebesök och sen åkte vi in till stan. Nu är jag iallefall hemma och vi ska plocka undan lite sedan bli de Sushi till middag sen får vi väl se vart de blir av kvällen.
 
Nikolina

Mån. 25. Mars.

2013-03-25 @ 13:25:18 / Högtider och annat kul
Älskar bilresor rätt goa och mysiga speciellt om man har en kamera, musik och något att tugga på haha. 
 
Vaknade idag med solen strålande genom fönstret här i Stockholm. Åt sedan frukost och sen dess har jag suttit med musik och tagit de lugnt nu tar jag iallefall med mig mitt skissblock ut till balkongen och sätter mig i solens varma strålar. Senare drar vi nog iväg och handlar lite och så sen får vi se vart dagen blir av, tror dock att detta blir den ända lugna dagen under denna veckan så får väl passa på att njuta av den. 
 
Nikolina

Lör. 09. Mars.

2013-03-09 @ 17:54:00 / Städer/landskap
Ytterligare några bilder från Hestra
 
Hejsan va ett tag sen jag uppdaterade nu men de säger väl allt har inte hänt något direkt men igår kom iallefall min mamma hem så vi hade en liten middag igår med släkt och vänner släpade med Anxhela dit med så vi hade riktigt mysigt sen slutade kvällen med lite film och så. Vaknade väl vid tolv tiden idag och har bara legat och sett på olika serier, tog en dusch för en stund sen också så nu sitter jag i sängen och skissar medans Svenska akademin och Passenger spelas i högtalarna. 
 
Nikolina

Tis. 05. Mars.

2013-03-05 @ 20:44:00 / Djur & Natur

Tjena folket! Hela dagen spenderades med klassen i isabergs backarna i Hestra. Vi åkte med bussen från skolan vid kl 8 och kom fram runt tio tiden. Sedan så åkte vi runt i backarna och hade riktigt kul man blev dock väldigt trött och fick väldigt ont av pjexorna. Vi åkte sedan hem vid fyra tiden och kom hem vid sex. Har nu ätit och tagit en ducsh så nu blire att sätta på en film och ta de lugnt resten av kvällen. 
 
Nikolina

Lör. 02. Mars.

2013-03-02 @ 16:47:00 / Djur & Natur
Tillbaka efter PRAO veckan nu, hade iallefall riktigt kul men är dock väldigt trött efter allt arbete så blir nog att bara ta de lugnt denna helgen. Nästa veckan börjar väl som vanligt med skola och sånt men på tisdagen drar vi iväg till hestra för att åka skidor. Så ah och sen på torsdagen har vi studiedag, blir en rätt okej veck sen är det ju bara att invänta påsklovet då vi drar upp till Stockholm igen. Nu ska jag iallefall koka upp en kopp te och läsa Elle interiör. 
 
Nikolina