All hallows eve

2012-10-31 @ 17:53:00 / Sådant jag inspireras av
 
Va och besökte min kära broder på kyrkogården idag. 17 skulle du vara nu och säkert en helt underbar person. Jag älskar dig och saknar dig, de gör vi alla.
 
Ja de är ju halloween idag, All hallows eve. Så just nu springer barn omkring ch knackar dörrar och frågar om bus eller godis? och själv sitter jag här och ska köra igång med bakningen inför morgondagen medans jag kollar på halloween episodes på alla mina favorit serier och dom finns de många av så dett kommer nog hålla mig vaken hela natten vilket jag säkert kommer behöva med tanke på vad jag ska göra för grejer ;)
 
Nikolina

Lite instagram

2012-10-30 @ 15:59:11 / Självporträtt
Lite bilder från instagram. Håller just nu på att städa medans man lyssnar på björn rosenström och de vet du ;) Har påbörjat inredningen inför torsdagen så har massa soppåsar och annan skit som just nu bara ligger i rummet men snart så ska de bli något utav detta ;) Inget planerat inför dagen, men vi får se något dyker alltid upp.
 
Nikolina

Frost ▲

2012-10-28 @ 21:05:45 / Djur & Natur
 
På något sätt kan jag inte låta bli att älska just detta vädret där de är så kallt i luften att de bildas frost på gräset och himlen är så klart blå men sin strolande sol. De går liksom ihop sommar med blandning av vinter. Höst.
 
Idag har jag inte gjort så mycket har nog mest koplat av eter gårdagen, har legat och kollat på serier med mamsen och planerat lite inför det kommande veckan. Nästa vecka är de ju Halloween som gäller, min absoluta fövorit högtid efter julen såklart ;) Ska nämligen ha en fest här på torsdag, så håller på att förbereda förfullt med inredning, kostymer, bakelser och vad som ska hända under kvällen. 
 
Nikolina

Pour some suger on me

2012-10-28 @ 01:50:04 / Självporträtt
Pour some sugar on me in the name of love. I'm hot, sticky and sweet from my head to my feet, yeah.
 
Nikolina

Att prova på nya saker

2012-10-27 @ 17:32:32 / Självporträtt
 
Vet inte riktigt saknar mitt långa gosiga hår men det är väl alltid kul att prova på något nyss och även om jag nu passar rätt bra i lugg så kände jag mig mer bekväm i mitt "gamla hår". Gillar inte heller att jag ser yngre ut i lugg, hade hellre velat se äldre ut... aja så här ser de ut för tillfället och luggen kommer nog sättas upp en hel del framöver bara för att de känns som  att när mitt hår försvann, försvann även min personlighet. Känner inte igen mig själv. Men ångrar inget och är glad att jag gjorde de så jag är säker.
 
Nikolina

Barnkalas

2012-10-27 @ 15:37:49 / Födelsedagar
 
Lite bilder från barnkalaset tror lillebrosan va jätte nöjd och även hans vänner som sa att de va den bästa födelsedagen någonsin. Blev massa kul, lekar, spel, pinata och massor med tårta. Gjorde en regnbågs tårta som blev väldigt hög o med massor utav färger innuti som blev väldigt lyckad och god. Nu har iallefall alla barnen åkt hem och snart blir de släktkalas också. :)
 
Nikolina

Nu ska de bort!

2012-10-26 @ 14:55:11 / Självporträtt
 
Världens absolut skönaste tröja på bilderna de vill säga min gröna martching for life tröja.
 
Ja nu ska de bort helt enkelt ska klippa mig idag, känner att jag har tröttnat på mitt hår nu och sen är de ju alltid kul att prova något nytt och om man inte blir nöjd växer de ju ut igen. Så ska klippa ungefär till axlarna, 20 cm. Kommer nog kännas konstigt pågrund av att jag alltid haft långt hår men nu kör vi så lägger väll upp före och efter bilder senare om jag hinner. 
 
Idag ska jag städa, baka och handla, de är nämligen så att min lillebror fyller 9 år imån så då ska han fira de och ha en födelsedagsfest. Då har jag lovat honom att jag skulle baka en tårta och även va "partyplaner" Haha ne men jag ska fixa allting så inreda och bestämma lekar och sånt skitkul! 
Vill även tacka för de fina kommentarerna!

Nikolina

Dålig dag

2012-10-24 @ 17:57:00 / Djur & Natur
 
Ja har inte varit någo bra idag. Började med att jag vaknade och mådde illa kände mig snurrig och hade jätte ont i halsen så kunnde inte göra mer än att försöka somna om. När jag vaknade igen kände man samma sak men försökte få i mig något att äta och ta en alvedon. Sen kom jag på at de var konfirmation idag men kunde verkligen inte gå! Så nu kanske allt skiter sig angående det men har mejlat de som har hand om konfirmationen och förklarat så nu hoppas man på det bästa. Ska bara ta det lugnt resten utav kvällen och hoppas jag mår bättre inför morgondagen. Hatar att va sjuk.
 
Nikolina

Kläder för dagen

2012-10-22 @ 15:32:00 / Porträtt

Hej där har ni två outfit bilder söta lilla Anxhela knäppte på mig innan idag. Jackan är vintage och har ett spetslinne under från Zara med ett par enkla jeans från Gina och ett par beiga skor från dinsko. Sen har jag även ett jätte fint rosa läppstift som är köpt på kicks. 

 

Sitter iallefall på Condeco och har precis fikat med min fina Olivia. Så nu sitter vi här och bara pratar och tar de lugnt. Skönt att ha lite ensamtid med min fina och bara umgås. Älskar dig finis!

 

Nikolina


Vänner ▲

2012-10-21 @ 18:25:00 / Fotograferingar
 
Nikolina

Kladdkakemuffins

2012-10-21 @ 18:21:29 / Bakning
 
Ca 16 st normalstora muffins
 
Ingredienser
2 ägg
2½ dl socker
2 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
100 g smör

Gör såhär
Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det kallna. Vispa ägg och socker tills det blir vitt och pösigt. Blanda alla torra ingredienser i en skål med gaffel så att allt blandas ordentligt. Tillsätt mjölblandningen i äggsmeten. Vispa snabbt tills det blir en jämn smet, men vispa inte för länge. Tillsätt det smälta smöret och vispa snabbt. Klicka ut smeten i formarna, fyll till lite mer än hälften. Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
 
Tips
När du vispar ingredienserna så är de bäst att vispa med en vanlig visp och inte en elvisp. Sen brukar muffinsarna va godast när man såfort de är klara ställer de i kylen och låter de kallna över natten (då blir de sega och enligt mig mycket godare). Nästa dag så vispar du grädde och klickar på muffinsarna innan serviering som grädden på moset.   
 
Nikolina

Höstväder

2012-10-20 @ 21:52:46 / Självporträtt
 
Gråa, mulna himmlar är vad som först med dagarna nu förtiden och man känner verkligen att nu är hösten här. Idag har man väl inte gjort något speciellt, har varit en rätt lugn lördag. Vaknade sent och när jag väl gjort mig iordning så drog jag hem en sväng och träffade mamma som åker tillbaka till Stockholm imån. Så vi låg väl mest, tittade på vampire diares, åt en massa godsaker och bara pratade. Va riktigt mysigt. Nu ska jag iallefall fixa lite saker med kameran och börja planera lite inför den kommande veckan chao. 
 
Nikolina

Från gårdagen

2012-10-19 @ 20:08:00 / Porträtt
 
Tre bilder till från gårdagen i mitten ser ni det senaste tilskottet till min armbands familj (de gigantiska till höger)  och en söt bild på Frida och mig och en liten outfit bild. Hade ju min nya svarta spets tröja så får ta och visa den tydligare en annan dag. Sitter iallefall hos gammelmormor just nu med en kopp varm choklad, ska sova här i natt och en vecka framöver. Ska bli riktigt mysig och göra henne lite sällskap innan hon åker till Chile.
 
Nikolina

Martching for life bildbomb

2012-10-18 @ 22:36:00 / Sådant jag inspireras av
Tre glada brudar med Panetoz efter en lyckad konsert
 
Heej hemma och glad från en välgörenhets konsert vid namn Martching for life va helt underbart kul och har träffat världens mest underbara personer. Har haft så himla roligt vi började med att gå till konsert huset vid 2 och repeterade ända tills kl 6 då hade vi lunch och sen va det konsert dags vid 7 och det gick helt fantastiskt bra och detta va verkligen ett minne för livet något jag aldrig glömmer, kan väl även lägga till att jag träffade Panetoz världens skönaste personer helt enkelt nu ska jag ta och sova efter denna långa, roliga och tröttsamma dag.
 
Nikolina

Inspiration?

2012-10-17 @ 18:59:47 /
 
Ja hade tänkt dela med mig lite här på bloggen för en fråga jag ofta får när jag fotograferar och även ställer till mig själv är vad får jag inspirationen till mina fotografier ifrån? Jo det kan va nästan allting men främst musik, filmer, coola färgkonbinationer, och mina underbara vänner. Det mest intressant med att hitta inspiration är att ibland tänker du inte ens på det utan det bara kommer som när man lyssnar på musik du målar upp en bild för dig själv  och genom ett fotografi kan du göra det verkligt. Genom ett fotografi kan du sätta in alla dina tankar ideér och känslor utan att säga ett pip som man sägrer "En bild säger mer än tusen ord". 
 
Nikolina

Starbucks

2012-10-17 @ 17:33:00 / Porträtt

 

Lite söta bilder på mig och fina Therese när vi väntade på bussen med lite starbucks kaffe mumms!! Skolan idag va helt okej va en rätt lugn dag och avslutades med lite gympa där vi körde fotboll, innebandy och volleyboll favorit sporterna;) hade tänkt att jag skulle klippa mig idag också men vi får se annars blir de i helgen, håret växer ju som ogräs så blir nog att klippa 20 cm och bli av med håret:)


Nikolina


16 Oktober

2012-10-16 @ 22:38:00 /
 
Hello sitter och tittar på Ncis lite nu på kvällen med en kopp te och trixar lite med lite bilder. Dagen har bestått av skolan, en liten "olycka" (mer behöver jag inte ta upp här;)) och lite träning och mys här hemma. ja lite uppdatering från min sida nu ska jag återgå till mitt tittande och sen sova lite.
 
Nikolina

Spontan fotografering

2012-10-15 @ 18:46:50 / Fotograferingar

 
Byggde upp en liten fotostudio i källaren innan med Josefine och Olivia så de blev en liten fotografering men tyvär va de inget bra ljus med tanke på att vi bara hade en golvlampa och bilderna blev även väldigt brusiga med tyckte rätt mycket om dem endå de blev liksom mysiga lite antika på något sätt. Nu sitter iallefall Olivia och jag här med brasan tänd och väntar på pizza, vi kör på en liten sleepover nu på måndagen. 
 
Nikolina

Mobilbilder

2012-10-14 @ 14:10:00 /

 

Ja där har ni även lite mobilbilder från gårdagen i Stureplan. Har packat allt nu och snart är det dags att börja dra sig tillbaka till Växjö. Känns som att helgen har varit exakt vad jag behövde för att få lite lugn och tid att tänka. Hoppas er helg varit lika lyckad som min.

Nikolina


Efter 7 timmar i Stockholmstad

2012-10-13 @ 22:38:00 / Fotograferingar
Hemma och trött efter en otroligt rolig dag med massa kul det började med att vi åkte in till Stureplan kl 12 och då gick jag och mamma till "Stockholm stylisterna" och stylades och fotograferades där sen efter att ha varit där i 4 timmar så drog vi vidare till "The studio" och då hängde även hela familjen med. Där blev det ännu mer styling och smink och riktigt snäll och rolig personal. Så det blev en 7 timmars dag med massa roliga händelser.
 
Nikolina

Uppdate

2012-10-12 @ 12:23:36 /
 
Heej ja nu sitter jag här i Stockholm och har precis tagit en dusch. Snart kommer mamma hem och då blir de att göra sig iordning och börja göra något utav dagen senare ikväll ska vi till en vän på födelsedagsfest så de ska bli kul och såklart så hänger systemisen med hela helgen. Känns bra att bara glömma allt så är och har varit och bara ta en paus. 
 
Nikolina

Höstens vackra färger

2012-10-10 @ 17:55:00 / Djur & Natur
 
Heej ligger just nu i soffan och bara latar mig har en hel del saker att göra men orkar verkligen inte nu så känner att jag får försöka hinna med det ikväll istället. Var ute och fotade lite innan också så där har ni två utav bilderna nu ska jag iallefall fortsätta med att göra ingenting helt enkelt hej sålänge.
 
Nikolina
 

- Don't start something you can't finish -

2012-10-09 @ 20:55:05 / Självporträtt
GOOD LUCK TRYING TO FIND SOMEONE THAT CARES LIKE I DID
Åhh snart drar jag mig till stockholm för att träffa mamma så på torsdag sticker jag och kommer hem på söndag. Har också en liten plan med en av mina vänner Silvia att vi ska dra oss upp till stockholm 2 november och se Xfactor med tanke på att One direction kommer dit! Är inte direkt världens största fan men dem är helt okej så det skulle ju va kul? Har lite deadlines att hålla koll på också både genom skolan och andra saker så får väl sätta igång nu och sen om jag hinner ska jag mysa till det framför med ett nytt avsnitt av Bones. :)
 
Nikolina
 

Lite mer bilder

2012-10-08 @ 22:27:39 / Fotograferingar
 
Där har ni två bilder till från fotograferingen i fredags. Skolan har det väl varit full fart på idag och fick svar på ett prov om NO och hade omprov på SO så känns väl helt ok ligger på C nivå. Hade även Martching for life träning idag va sista repet så om ca en vecka är det dags! Ska iallefall skriva klart en inlämnings uppgift nu sen blir det att sova.
 
Nikolina

Redo för den kommande veckan

2012-10-08 @ 00:00:00 / Självporträtt
 
Tänkte köra på ett litet nattinlägg nu sitter iallefall i sängen och har tittat på lite men at work och fnissat lite för mig själv och även valt ut kläder inför morgondagen perfekt avslut på en mysig helg night night.
 
Nikolina

Catch my nightmares

2012-10-07 @ 15:08:50 / Sådant jag inspireras av
 
Heej söndag va det nu och imån börjar veckan om på nytt... Ligger iallefall i sängen och lyssnar på Iron maiden men känner att jag måste göra något nu när det slutat regna så ska nu dra ut och springa en runda sen försöka få koll på lite läxor och sånt inför den kommande veckan.
 
Nikolina

Provar på nya saker

2012-10-06 @ 17:31:00 / Fotograferingar
 
Suttit och spontan redigerat lite bilder jag tog i morse med Olivia, Tess och Agnes. Brukar vanligtvis inte redigera bilder på detta sättet men tyckte det blev väldigt coolt och något utifrån det vanliga sen va alla jätte fina och det gjorde bara saken ännu bättre. Mina favoriter måste nog vara de två sista bilderna älskar Therese Indian aktiga stil med de slitna byxorna, den håliga tröjan, Halsbandet och hennes underbart vackra hår. 
 
Nikolina

Rocky Balboa ▲

2012-10-06 @ 15:18:00 /
 
Kör på en rätt chill outfit idag nämligen på min brors gamla baggie byxor, en Rocky Balboa tröja som jag snott av min kusin sjukt snygg är den! och sen mina svarta converse och min lila skinnjacka. Sitter iallefall hos mormor för tillfället och tar det lugnt och fikar lite. 

Överasknings fest - bildbomb

2012-10-06 @ 13:12:00 / Födelsedagar

 
Ja efter skolan igår åkte vi direkt hem till en av mina fina vänner Therese och dekorerade med lite serpentiner ballonger och massor med presenter så när hon kom hem hade alla gömt sig och när hon kom in i rummet hoppade alla fram och skrek överaskning!!! Så det var sjukt kul och vi bara dansade åt massa gott och hade jättekul så vi sov där jätte mysigt att umgås med så fina vänner. Har iallefall nyss kommit hem från Therese och är jätte trött efter att ha hållt igång hela dygnet så känns skönt att bara kunna slappna av resten av helgen.
 
Nikolina

Kanelbullens dag

2012-10-04 @ 14:23:32 / Bakning
 
Heej mådde inte så bra idag hade väldigt ont i halsen och va svullen om mandlarna så har fyllt upp min dag med bakning de är gö kanelbullens dag så nu har de bakats kanel bullar mumms... Älskar tema dagar.
En kanelbulle om dagen de är bra för magen.
 
Nikolina

Reggea colors ▲

2012-10-03 @ 16:40:00 / Kreativitet
 
Har pärlat på reggea färgerna på mina tråkiga hörlurar så nu är de lite roligare och mycket snyggare.
Heej sitter just nu hemma packar lite och saker inför att jag ska sova hos mormor när pappa åker till Norge och jobbar. Har något grymt kul planerat inför helgen men mer om det får ni veta senare... Dagarna har väl iallefall flytit på helt normalt skola, läxor, prov och lite galenskaper. 
 
Nikolina

Just nu i skolan

2012-10-02 @ 09:44:40 / Porträtt
Puss på er mina sötnosar.
 
Nikolina