Lör. 23. Februari. #3

2013-02-23 @ 22:06:00 / Inredning
Alla bilder är från Brutalweapons instagram sida. 
Blir alltid så inspirerad när Brutal weapons uppdaterar om sitt boende på instagram. Otroligt soft och mysigt ställe hon fixat till. 
 
Nikolina

Lör. 23. Februari. #2

2013-02-23 @ 14:46:00 / Mat
 
Hej på er. Är nu hemma i lägenheten efter att ha varit iväg hela morgonen. Har precis ätit också och dagens lunch bestod utav suchi. Ikväll drar vi ut till norsborg för att umgås med några vänner men nu ska jag fan ta och spela lite Mario kart innan jag hoppar in i dushen och packar inför morgondagens resa hem till lilla Växjö. 
 
Nikolina

Lör. 23. Februari.

2013-02-23 @ 01:13:00 / Städer/landskap
Stockholm stad.
 
Hellu guys! Va i kista galleria idag och fick med mig en massa fint bl.a. Några tröjor och sportbhar. Vi va även på bio i kista, riktigt mysigt. Inför morgonen planerar vi att först på morgonen åka och titta på en lägenhet och sedan blir det sushi till lunch, Sedan drar vi ut til norrtull för npgot as fett som jag skriver mer om imorgon och mot kvällen drar vi oss mot en utav mammas vänner och sover nog där så sedan på söndag blir de bara raka vägen hem, sedan börjar PRAO veckan. Ska iallefall nu koka upp en kopp te och fortsätta läsa min älskade Beautiful Creatures bok. 
 
Nikolina

Tor. 21. Februari.

2013-02-21 @ 20:29:00 / Städer/landskap
 
Hej folket! Dagen: Vi började återigen med en brunch och sedan tog vi tunnelbanan in till gamla stan och gick runt i butikerna va bl.a. på en science fiction bokhandel och köpte boken Beautiful creatures då jag är sådan som måste läsa boken innan jag ser filmen. Va även och köpte ett par boxer shorts att sova i, så underbart skönt. Förutom det har vi väl bara vandrat runt. De va väl den dagen resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. Hej så länge. 
 
Nikolina

Ons. 20. Februari.

2013-02-20 @ 22:42:00 / Djur & Natur

Några bilder som togs från ballkongen imorse. 
Dagen: Steg upp runt elva tiden åt brunch och gjorde mig sedan iordning. Senare drog mamma och jag ner till staden och där sprang vi väl runt och hade allmänt kul, fick iallefall med oss fyra par nya skor hem (Hoppsan skoaholics) och lite smycken bl.a. Ett par fin fina drömfångar öronhängen. Sedan mötte vi upp Yuri och Kevin och stack o handlade lite nödvändiga saker, sedan stannade vi i stan och käkade. Vi drog väl hem runt sju och sen dess har jag väl inte gjort så mycket, suttit och spelat mario kart med lillebror och ägt sönder och nu har jag även släpat fram datan och ska se vad det finns för nya filmer och glo på så ah de va min dag nu ska jag fortsätta med min kväll.
 
Nikolina
 

Tis. 19. Februari.

2013-02-19 @ 23:25:00 /
 
 
Har nu kommit fram till Stockholm och sitter i mammas lilla lägenhet. Så ah de va väl det tänker inte skriva mer utan nu ska jag fan spela Super Mario. chao.
 
Nikolina

Sön. 17. Februari.

2013-02-17 @ 19:23:00 / Kreativitet
 
Hellu. Har sett att statistiken av läsare har höjts mycket på senaste tiden så välkommna hit antar jag. Håller just nu på och tvätta lite och sådant vi sticker ju till Stockholm på tisdag och kommer hem någon gång på sönda kvällen, som alltid försöker jag packa lätt men de går väl sådär. Dagen har gått rätt snabbt som alltid med tråkigt väder och nu har de börjat snöa igen, ush hatar kylan men aja nu tänkte jag ta en ducsh och sedan ta en kopp te och lägga mig och läsa i en biografi om freddie mercury som jag fick av pappa i alla hjärtans dag present. 
 
Nikolina
 

Lör. 16. Februari. #2

2013-02-16 @ 23:10:00 / Bakning

 
Tjäbää ligger just nu i sängen och ska strax sätta på en film. Tidigare under kvällen blev vi bjudna på middag hos mormor så där spenderade vi kvällen va riktigt mysigt, tyvär kände vi alla att vi var trötta så vi gick hem tidigt. Väl hemma va de melodifestivalen som slogs på och de var väl inte på topp men e de melodifestivalen så äre. Gjorde också gräddfilspannacotta med lime gelly innan idag och de sitter jag nu med, blev visst en kvällsfika. Nu ska jag forsätta med min lördag Chao. 
 
Nikolina

Lör. 16. Februari.

2013-02-16 @ 14:25:00 / Inredning
 
Heej än så länge har dagen spenderats för det mesta i sängen med datorn och serier fick frukost på sängen idag med av min käre pappa. Nu när de är lov också så blir de väl att ta de lugnt men har planerat in lite med vänner och sen i mitten av nästa vecka åker jag upp till stockholm och veckan efter det är de PRAO och sen blir de ju skola igen och då blir det skidutflyckt med klassen och sen studiedag så de blir nog ett par roliga veckor framöver. 
 
Nikolina

Fre. 15. Februari.

2013-02-15 @ 18:02:00 / Fotograferingar

 
Heejsaaan dagen gick fort med en massa skoj lektioner i skolan bl.a. hemkunskap, bild och musik wiho. Men aja efter skolan så gicck jag hem ovh väl hemma myste jag till de med mamma och kollade på vampire diares himla spännande. Nu sitter jag iallefall i sängen och nu när de har kommit ut nya avsnitt av alla de tvåtusen serier jag följer så måste jag ju se detta och ska nu värma upp en kopp oboy och inviga sportlovet med att bara mysa framför datan. 
 
Nikolina

Tor. 14. Februari.

2013-02-14 @ 21:42:00 / Högtider och annat kul
Blir en gammal bild med mycket kärlek ❤️
 
Hejsan folket! Alla hjärtans dag ida och allt. Började dagen men en super god frulle och sedan bar de till skolan där jag delade ut lite choklad askar till mina favorit brudar. Sen kom jag väl hem och fick där en alla hjärtans dag present av älskade pappa och nu så ligger jag här i min säng med en choklad ask och kollar på film. Livet är underbart. Så då var favorit högtiden avklarad för iår blir nog lite efter firande därimot med min brud kanske bio eller något vi får se men nu ska jag återgå till mitt så God natt med er. 
 
Nikolina

Tor. 07. Februari.

2013-02-07 @ 18:26:00 / Djur & Natur
 
 
 
Tjosan folket! Fasen vad de snöar nu jag som trodde vintern var påväg att ta slut med nejdå. Idag har jag inte gjort så mycket annat än pluggat, glidit runt i området och fotat det sagolika vinter vädret och städat. Det är bara så jäkla jobbigt att hinna ut nu innan solen gått ner helt då jag går i skolan till 3 tiden och sen är det ju en promenad hem med så. Men man får väj försöka göra de bästa utav situationen. Imorgon åker iallefall kameran med till skolan då vi har någon typ av fotouppgift och på morgon va de tänkt att jag skulle släpa mig hem till Anxhela på morgonen då hon ska fixa mitt hår, vi får se hur de går. 
 
Nikolina

Mellanmål med Marilyn

2013-02-06 @ 16:56:00 / Kreativitet
 
Sitter och äter lite mellanmål och dricker ur världens finaste Monroe kopp som jag fick av fina Anxhela som jag just nu skypar med wihoo va kul att veta ne men kände att de behövde uppdateras lite och tänkte då köra på något så standard som att ta bilder på något man äter, det är ju som taget från tumblr. 
 
Nikolina

Mathias #1

2013-02-03 @ 15:33:00 / Fotograferingar
 
Fotograferade Mathias i vår ljuset innan idag och blev en hel del bra bilder, gjorde några svart/vita och där över har ni några favoriter. Annars så vaknade jag väl runt 9 tiden idag, klädde på mig och drog ut och sprang en runda. Har även hjälp min lilla mamma att packa då hon åker tillbaka till Stockholm idag. Resten av dagen blir det väl att ta de lugnt har lite plugg och skit att ta tag i men sen ikväll hade jag tänkt fixa lite film och mys. 
 
Nikolina