Tre bilder från gårdagen

2012-09-30 @ 21:47:15 / Porträtt
 
Hej ja en bild från zombie walken och två från förberedelserna innan TC som va rätt trist denna gång visst hade man underbara vänner som man hade askul med men en kväll går aldrig förbi utan en jävla massa skit efter TC stack vi iallefall hem till mig myste och sov över i min en och tjugo säng...  Frida och Olivia åkte hem runt halv två tiden och efter det åkte jag till en annan kompis där jag hade jätte kul och mysigt. Nu sitter jag iallefall i sängen och pluggar lite inför ett SO prov imån kul...
 
Nikolina

sneak peak

2012-09-29 @ 15:02:27 / Porträtt
 
Kom hem från Zombie walken för en stund sen och nu har jag duschat och fått bort sminket och allt blod. Tycker iallefall att det blev jätte lyckat och det va även jätte kul. Lägger upp fler bilder senare men nu ska jag äta och sen kommer Olivia och Frida hit för att göra sig iordning inför TC.
 
Nikolina

Skoldag 28 spetember

2012-09-28 @ 18:39:33 / Porträtt
 
Lite bilder från min dag helt underbara vänner har jag älskar er finisar!
 
Nikolina

Sjukt sugen på att göra dreadlocks

2012-09-27 @ 19:14:00 / Sådant jag inspireras av
Bild lånad från http://tofauti.se/ 
Heej ja har ju varit sugen på att göra dreadlocks ganska länge och tycker det är så sjukt snyggt dock så måste jag övertyga mina föräldrar först... och sen är jag även lite rädd att mitt hår ska slitas väldigt mycket med tanke på att jag är väldigt rädd om mitt hår och även att om jag inte passar i det och vill ha bort det så måste man antingen snagga av håret eller kamma ut det vilket ska göra väldigt ont med tanke på att håret är tuperat så får väl gå och fundera lite mer på detta...
 
Nikolina

▲ Något utifrån det vanliga ▲

2012-09-27 @ 18:47:00 / Sådant jag inspireras av
 
Hittade till denna bruden för några dagar sedan genom en blogg det är sjukt hur vacker man kan vara. Älskar verkligen hennes utseende, ögonen, läpparna, dreadsen, stilen, vintagekläderna allt. Helt enkelt sjukt snygg och inspirerande tjej. http://tofauti.se/
 
Heej 

Klassfoto 2012

2012-09-26 @ 21:21:00 / Porträtt
 
Detta måste nog vara den mest fotogeniska klassen någonsin;) Så fina alla är. Tänkte att jag skulle lägga upp det enskilda fotot också därimot blev det inte så bra men man får väl ta och bjuda på sig själv ibland.
 
Nikolina

När man har tråkigt

2012-09-26 @ 07:30:00 / Inredning
 
Bilden blev väldigt brusiga med tanke på att den är tagen nu på morgonen då solen inte riktigt kommit upp.
Heej glömt att visa det här i bloggen men för några dagar sedan va jag väldigt uttråkad och bestämde mig därför att prova på att göra lite origami figurer. Gick inte direkt bra i början men efter många misslyckade fick jag tillslut kläm på det och gjorde några stycken. Visste dock inte vad jag skulle göra av dem kändes lite onödigt att slänga dem så det fick bli en ny liten inrednings detalj och ser faktist riktigt snyggt ut så kan väl inte säga mer än att blev väldigt nöjd med resultatet. Nu ska jag iallefall börja dra mig mot skolan.
 
Nikolina

Comfortable warm and cozy

2012-09-25 @ 19:27:00 /
Heej däröver har ni det senaste tillskottet i min garderob en virkad långarmad. Helt underbar är den varm, skön, bekväm och mysig dock är den väldigt lång och stor för lilla mig men det gör den bara ännu mysigare en tröja man kan ha en utav de dagarna då man bara vill ha något bekvämt som man trivs i och den är köpt på Kappahl.
 
Nikolina

Franska maränger

2012-09-25 @ 19:17:00 / Bakning
 
Provade på att göra franska maränger igår resultatet blev väldigt lyckat och det blir definitivt något som måste göras om. Hittade ett recept här hemma och satte min egen prägel på det genom att ta lite vaniljsocker i så att smaken blir mer än bara ägg och socker. Här har ni receptet enkelt och gott något som rekomenderas.
 
Franska maränger
Ca 30 stycken (beroende på storleken ni gör på dem)
 
5 äggvitor
3,5 dl socker
1,5 tsk vaniljsocker
 
Gör såhär
Vispa äggvitorna och vaniljsockret i en värmetålig skål på hög hastighet tills det blir fluffigt. Ställ skålen över ett vattenbad som står på spisen på 5an och tilsätt socker i äggblandningen när vattnet kokat upp.
Vispa blandningen med elvisp tills marängen blivit väldigt fast i konsistensen. Ta sedan bort skålen från vattenbadet och vispa på hög hastighet tills marängen har svalnat (minst 5 min) ganska ordentligt.
Om man vill kan man även tilsätta andra smakämnen och karamellfärg.
Häll marängen i en sprits och spritsa ut marängen i valfri form/storlek på bakplåtspapper. Grädda marängerna i 130 grader i mitten av ugnen i cirka 30-40 min, beroende på storleken. marängerna ska vara lite sega i mitten.
 
 
Nikolina