Sön. 26. Maj.

2013-05-26 @ 12:54:13 / Djur & Natur
 
Tjosan, kan ju börja med att medela att nu har flyttlasten körts upp i Stockholm så nu är det inte många veckor kvar efter skolavslutningen blir lilla jag en Stockholmare... eller något. Jag har iallefall inte gjort något speciellt den senaste veckan har packat, umgåts med vänner och sen lite shopping på det. Köpte bl.a två fina peplum toppar, sen även lite annat. Nu ska jag duscha och fixa lite inför den kommande veckan.
 
Nikolina

Mån. 20. Maj. #2

2013-05-20 @ 18:37:31 / Djur & Natur
 
Några fina favoriter från förra veckan.
 
Nikolina

Mån. 20. Maj.

2013-05-20 @ 18:20:14 / Högtider och annat kul
 
Bilder från gårdagens konfirmation. 
Gårdagen gick bra va en klassisk konfirmation och efter det fick jag massa besök utav vänner och släkt. Fick massa vackra smycken och prylar samt en hel del pengar. Idag började skolan som vanligt men framåt eftermiddagen gick vi på vårshowen och slutade sedan tidigare så runt halv två tiden. Gick sedan ner på stan med Anxhela och shoppade, fick med mig en massa fina tröjor och även en ny bikini samt en konfirmations present till en vän. Nu ska jag bara ta det lungt resten utav kvällen, Chao. 
 
Nikolina

Sön. 12. Maj.

2013-05-12 @ 16:51:59 / Djur & Natur

Hej, kan ju börja med att säga att jag är helt utmattad efter denna lång helgen. Det ända som funnits på schemat är att packa, nu är de iallefall klart bara köket och lite små saker kvar. Just nu sitter jag iallefall i mitt rum med Yoda sovandes i knät medans jag lyssnar på musik och pluggar, rummet känns så tomt nu då det bara består av flyttlådor, vita väggar, en säng och lite tomma möbler. Aja ska fortsätta med detta nu sen tror jag de bara blir att ta de lugnt i kväll. 
 
Nikolina
 

Lör. 04. Maj.

2013-05-04 @ 17:25:00 / Självporträtt
 
Heejsan, vaknade runt 12 tiden idag och drog sen ner på stan och umgicks lite med familjen, sen drog vi hem till mormor och nu har vi precis ätit så nu sitter jag och planerar lite inför den kommande veckan med lite vänner. Ah typ de. 
 
Nikolina

Tor. 02. Maj.

2013-05-02 @ 18:58:21 / Städer/landskap
 
Kom tillbaka från Tyskland resan sent igår, hade iallefall galet kul med underbara personer. Dagen började med att dra hem till Anxhela och sedan dra iväg till skolan. Skoldagen gick rätt snabbt och efter det satt jag och Anxhela ute i solen och snackade lite. Drog sedan hem och nu sitter jag med en smoothie och lyssnar på musik. Japp där va lite update från mig, Chao.  
 
Nikolina