Lör. 13. April.

2013-04-13 @ 18:42:00 / Allmänt
 
TJena folket! Min mor fyller ju år på tisdag men dock kommer hon inte vara här då utan i Stockholm så igår blev de en liten överaskningsfest med familj vänner och underbara personer. Blev iallefall rätt sent igår eller a idag så vaknade väl för en halvtimme sedan ungefär. Så nu ska jag ta en dusch och få i min något att äta. Livet är underbart. 
 
Nikolina

Mån. 08. April.

2013-04-08 @ 16:02:00 / Sådant jag inspireras av
 
Nu när jag har lite tid över tänkte jag ta och visa en liten skoluppgift som vi har där vi fått välja en valfri ideologi där en vän till mig valde Feminism tyckte att hon gjorde ett så bra och coolt arbeta att jag var tvungen att visa upp det här.  Som ni ser fick även jag och några andra vänner stå modeller för denna bilden. Håller just nu på med mitt arbete där jag har djurrättigheter så vi får se hur mitt arbete kommer att framställas. Just nu sitter jag iallefall i soffan och kan knappt röra mig då lille Yoda har somnat i min skjorta haha.
 
Nikolina
 

Sön. 07. April.

2013-04-07 @ 22:38:00 / Djur & Natur
Lite bilder från dagens fotografering. 
 
Dagen började tidigt med en rejäl frukost och sedan for jag iväg till en vän på ett ärende. Efter det fotograferade jag den spralliga 1 åringen Manu vilket va väldigt kul dock är det alltid lika svårt när det gäller djur då dem alltid ska springa runt och aldrig vill vara stilla. Efter det ägde ett tränings pass rum sedan drog jag hem en snabbis för att äta och sedan for jag iväg igen. Kom hem runt halv nio tiden, tog en dusch och nu är jag helt slut. Så nu ska jag lägga mig i mina nytvättade sängkläder och sova. Go natt. 
 
Nikolina

Lör. 06. April

2013-04-07 @ 00:13:00 / Djur & Natur

 

Lite bilder från dagen, det blev första grillningen ikväll vilket var super. Smaken av sommar gjorde att jag längtar ännu mer efter alla mysiga sommarkvällar tillsammans med goa vänner och underbar famillj speciellt med tanke på att detta kommer bli första sommaren vi bor i Stockholm.

 

Som ni ser på de första två bilderna har vi fått en ny liten familjemedlem vid namn Yoda, en riktigt sprallig liten valp på 9 veckor.

 

Nikolina


Mån. 01. April.

2013-04-01 @ 15:02:36 / Djur & Natur
 

Lite bilder från Stockholms veckan. 
 
Heejsan kom hem från stockholm runt ett tiden igår och deckade nästan direkt så har varit skönt att få sova ut lite. Vaknade iallefall för några timmar sedan, åt frukost och sen dess har jag legat i sängen. Ska dock gå upp nu tänkte ta en spring runda och sedan ett tränings pass. Chao. 
 
Nikolina