School assignment▲

2013-01-30 @ 20:27:00 / Fotograferingar
 
Lite bilder från en foto uppgift i skolan riktigt kul när man får vara lite kreativ och prova på nya saker. Ska nu ta en kopp te och mysa lite framför en film. Blir fast girls, en ny film som jag hört ska vara bra men vi får väl se. 
 
Nikolina

Födelsedags bilder

2013-01-27 @ 14:35:00 / Födelsedagar
Hade en helt underbar födelsedag igår men underbara vänner och familj. Höll på till sent och sen var de bara jag och Anxhela kvar, provade vi på att göra dreads ser lite failat ut men inte helt fel. Annars vaknade jag väl vid ett tiden idag och snart drar jag iväg till mormor då pappa åkte iväg till Norge imorse och imorgon tar jag nog en runda på stan för att bränna alla pengar jag fick igår. Chao. 
 
Nikolina

Födelsedag

2013-01-26 @ 13:16:00 / Födelsedagar
Ja idag är de jag som är födelsedags barn och min morgon började med en underbar frukost på sängen av min käre pappa och mina bröder sen åkte jag faktist till skolan för vi hade öppet hus men de var riktigt kul med alla vänner och Olivia fick varenda människa att sjunga i salen alla var i, lite pinsamt men helt underbart kul. Nu ska jag börja baka ska nämligen göra tårta och massor med bakelser så ska bli jätte kul än så länge har dagen varit helt underbar!! 
 
Nikolina

Hur mysigt som helst♡

2013-01-25 @ 19:31:00 / Födelsedagar
 
Har det hur mysigt som helst i mitt rum just nu. I mina högtalare spelas underbara låtar, har tända ljus lite överallt samt skissblocket i knät. Där över visas lite bilder från far mins lilla födelsedag som var i lördags. Tyckte tårtan blev rätt söt ändå trots att jag inte hade så mycket at baka på men de blev en marängtårta med smörkräm och spritsad grädde på och sen blev det lite söta hjärt ljus på de. Fortsätter nu med denna goa kkväll och inväntar morgondagen då min födelsedag äger rum. 
 
Nikolina

Då vintern är som vackrast

2013-01-19 @ 14:36:00 / Djur & Natur
 
Så himla vacker att de ända man ser när går ut är en klarblå himmel med strålande sol som får snön att klittra.
 
HALLAO! Lördag och allt, så jävla gött. Far min fyller även år idag  så bliv väl lite besök från släkt och vänner lite senare. Steg upp tidigt idag med för att göra lite frukost på sängen åt papsen så är väldans seg nu men har fåt göra de bästa av situationen med tanke på att jag inte kunde somna om så har varit ute och sprungit, va på en fotorunda vilket var ett tag sedan och nu även fixat mig lite fin. Inför morgondagen väntar ett 4 timmars kyrkobesök och sen en jävla massa plugg inför prov och redovisningar... Jaja men de är imån och just nu hoppas hoppas jag ni har en najs lördag!!
 
Nikolina

Back to school

2013-01-14 @ 19:02:00 / Städer/landskap
 
Tjena hallå hej gottfolk!! Fasen va seg man varit under första skoldagen får komma ikapp med sömnen nu för sen imorgon blire fullt upp. Hade tänkt stiga upp vid halv sex tiden och dra iväg till en kompis och sen efter skolan dra ut och springa med Anxhela och efter de ska ja dra till mormor då far min åker till Norge med jobbet. Lite upfate från min sida blog you later. 
 
Nikolina

Silvia #1

2013-01-12 @ 19:16:00 / Fotograferingar
 
Heeej sillen har nu åkt och jag är åter ensam härSilvia vi hade de askalas och igårkväll va de film och go saker som gällde. På morgonen idag drog vi ut en runda och fotade lite och trots de dålga vädret fick vi till några bra så nu tänkte jag vrava ner lite och dra fram skiss blocket och sätta på en film. Bye. 
 
Nikolina

First day of school▲

2013-01-08 @ 20:54:00 / Porträtt

Taggar inför helgen då de ska bli gött häng med världens underbaraste.  
 
Hajsan då var första skol dagen avklarad och känns rätt skönt att börja få ordning på saker och ting igen. Ja efter skolan så drog jag och tessan hem till lilla Anxhela och vi gjorde väl ingenting helt enkelt låg i Anxhelas as mysiga säng medans vi åt piroger och kollade på Magic mike (dregel). Så var en rätt chill dag, imorgon drar förhoppningsvis jag och Frida ut och springer en runda efter skolan, vi känner båda att kondisen måste upp lite. Haj så länge! 
 
Nikolina

Det lilla av vintern som är kvar▲

2013-01-07 @ 18:22:00 / Djur & Natur
 
Heej ja all snö har ju regnat bort nu så nu har vi bara frosten och kylan kvar. Vaknade rätt tidigt idag och har städat hela dagen sen har jag även bakat lite och planerat inför den kommande helgen. Ska bli svin kul att få umgås med mina brudar igen, vi har ju inte setts på ett bra tag med tankepå att alla är upptagna men nu ska vi fan ta lite tid för varandra. Aja efter maten drar jag in i dushen och sen ner i sängen och föröker få lite sömn om jag ska palla med morgondagen.
 
Nikolina

Last sunday▲

2013-01-06 @ 16:31:00 / Kreativitet
 
Hej folket! längesen ju! Hos mig är allting som vanligt, Kollar serier, ligger i sängen och njuter av sista dagarna av lovet!! Men nu börjar jö skolan snart igen och försöker göra mig lite förberedd så har vart ute o shoppat lite nya kläder och sånt sen har jag även vart på salongen idag och frächat upp maj lite. Så ready for the weekend!!
Hej så länge!
 
Nikolina

Fransk maräng

2013-01-04 @ 14:47:00 / Bakning
Blev lite lätt eftermiddags bak och körde på en gammal favorit. 
 
Franska maränger  30-40 stycken

5 äggvitor
3½ dl socker
1-2 tsk vaniljsocker 
½ tsk vanilj arom
½ tsk karamell färg (eget val av färg)

Gör såhär:
Börja med att fylla en kastrull med vatten och medans det kokar upp häll i äggvitorna och vaniljsocker i en skål och vispa på hög hastighet tills det blir riktigt fluffigt. Ställ skålen över vattenbad när det börjat koka. 
Sätt spisen på 5:an och tillsätt socker i skålen med vispad äggvita. Vispa med elvisp över vattenbadet tills marängen blivit väldigt fast i konsistensen. Ta sedan bort skålen från vattenbadet och vispa med hög hastighet tills marängen har svalnat (minst 5min) ganska ordentligt.
Tillsätt karamellfär och essensen (vaniljaromen). Häll marängen i en sprits och spritsa ut maränger i valfri form/storlek på bakplåtspapper.
Grädda marängerna i 130 grader i mitten utav ugnen i cirka 30-40 minuter, beroende på marängernas storlek. Marängerna skall vara lite sega i mitten.
 
Nikolina

Your an animal▲

2013-01-04 @ 11:23:00 / Kreativitet
 
Tjosan började dagen med frukost på sängen av min allt för snälla pappa. Sen dess har jag mest legat och kollat på serier och skissat vidare på en teckning som förhoppningsvis snart är klar men det är mycket arbete kvar bl.a skuggningarna. Nu ligger jag iallfall här och solen lyser in genom mina vita gardiner som jag dragit för fönstret och jag ska nu göra en till kopp te, sätta på en film och ta dagen som den kommer. 
 
Nikolina

Jul och nyårs outfits

2013-01-01 @ 23:31:00 / Mina klädval
Halloj ja blev tillfrågad va ja hade på mig under jul och nyår så kör ett liten outfits inlägg.
 
På jul hade jag en vit tyllkjol från cubus, en svart tröja instoppad med transparent rygg från vila, mitt korshalsband från Ur&penn, mina kors öronhängen från Ur&penn och sen körde jag på två fläter, en på var sida och knallröda läppar. 
 
På nyår hade jag en svart tajt kjol från Gina tricot, en instoppad transparent vit blus från Vero moda, mina diamant öronhängen från Glitter, håret uppsatt i mitten och draget till ena sidan.
 
Nikolina

Liv och Ella

2013-01-01 @ 17:00:00 / Porträtt
 
Några foton på kusinerna från igår så otroligt fina är dem, lite tråkigt bara är de är lite dålig kvälitet på bilderna bara. Ja vaknade vid tre tiden idag, åt frukost och nu sitter jag i soffan med lilla valpen Manu som ligger i knät på mig. Är fortfarande hundvakt och kommer nog inte göra något annat idag är så otroligt trött så ligger bara här och kollar Big bang theory. Bra start på de nya året.
 
Nikolina

2013▲

2013-01-01 @ 04:29:07 / Högtider och annat kul
Där har ni lite nyårs bilder. Japp då har vi påbörjat det nya året med en underbar familj och vänner. Vi påbörjade gårdagen blir de ju nu med att åka ut till Lessebo till farmor och farfar och äta och sånt där sen framåt kvällen så drog vi tillbaka in te stan och fixade lite innan gästerna började ramla in. Sen kom alla och hade as kul rent ut sagt, vi dansade, åt en massa, pratade och bara hade en asbra inledning på året. och nu i natt vid tre tiden va jag tvuungen att dra till några vänner då jag är hund vakt så slaggar här inatt. Tror jag ska vara hundvakt imån med så blir nog kvar här, men de har man ju absolut inga problem med. aja nu sätter jag på den grymma filmen sagan om ringen!!! GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!
 
Nikolina