Mån. 01. Juli.

2013-07-01 @ 21:00:00 / Porträtt
 
Detta har varit bästa helgen på länge, har haft så groteskt kul men min underbara Olivia så har inte hunnit blogga men tänkte att jag skulle dra upp dagarna lite snabbt här. 
 
Hon kom sent på torsdagen vid 11 tiden så vi bara pratade såg på film och hade underbart mysigt tillsammans.
 
På fredagen därimot blev de full rulle vi tåg tunnelbanan ner till slussen vid 12 tiden och promenerade oss genom gamla stan, Sture plan och shoppade lite på NK och gallerian sedan tog vi en lunch pause på Donken sedan frammåt 6 tiden tog vi spårvagnen till Grönan, köpte åk band och åkte allt. Efter det va vi helt döda så frammåt 11 tog vi spårvagen till plattan och sedan promenerade vi till slussen. Sedan gick vi hem, satte på en film och deckade.
 
På lördagen va vi ute och promenerade lite i området. Framåt kvällen gjorde vi oss redo för att jobba, Vi skulle vara servitriser hos en granne som hade fått ett sista minuten problem när servitören hon anställt inte kunde komma så då ställde vi upp så hela kvällen ca 6 timmar spang jag och olivia runt med tallrikar, fyllde på glas, diskade och serverade. När vi kom hem vi 11 tiden va vi helt slut och hade så sjukt ont i fötterna men de hindrade oss inte från att vara uppe tills soluppgången.
 
På söndagen var vi båda helt slut och den dagen bara flöt förbi,vi låg och kollade på film och tog de lugnt men framåt kvällen tog vi cykeln ner till centrum och köpte en jävla massa godis, choklad, ben & jerry och en del annat så när vi kom hem låg vi och kollade på film medans vi tryckte i oss grejsen. Framåt 11 stack vi ner till kärleksholmen och tog ett kvällsdopp i havet.
 
Idag så sov vi till 11 sedan gjorde vi oss iordning och drog oss ner mot central stationen då min Olivia åkte hem, sedan innan jag åkte hem igen tog jag en runda förbi Bikbok, New yorker och Hollister och shoppade lite grejs. 
 
Nu ska jag ta och äta något herrå!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo